Skip to content

قیمت ناودانی

380,000 525,000 

قیمت ناودانی با توجه به ابعاد، ضخامت، کارخانه سازنده، انبار و نوع ناودانی متفاوت است. در حال حاضر قیمت ناودانی بین 380,000 525,000   می باشد. در بخش زیر لیست قیمت ناودانی فولادی را می توانید مشاهده نمایید.

سایز قیمت
ناودانی 4 525,000 
ناودانی 6 387,000 
ناودانی 8 380,000 
ناودانی 10 380,000 
ناودانی 12 380,000 
ناودانی 14 380,000 
ناودانی 16 387,000 
ناودانی 18 400,000 

برای دریافت جدیدترین قیمت نبشی با تلفن 88668214-021 تماس بگیرید.

ناودانی یکی از انواع پروفیل های فولادی پرکاربرد برای ساخت خرپا، مهاربند، بادبند، تیر و ستون ساختمان و تجهیزات صنعتی است. امروزه انواع ناودانی سبک، ناودانی سنگین و ناودانی هم وزن اروپایی در ساختمان سازی و صنعت استفاده می شوند. مشخصات فنی، ابعاد، وزن ناودانی، میزان عرضه و تقاضا، برند سازنده و مرکز فروش از عوامل مؤثر بر قیمت خرید ناودانی است.

در این مطلب می خواهیم به بررسی کاربردها، وزن و قیمت ناودانی سبک، سنگین هم وزن اروپایی بپردازیم. همچنین نگاهی به تفاوت نادوانی ساختمانی و صنعتی به عنوان انواع پرکاربرد ناودانی خواهیم داشت. در پایان نیز عوامل مؤثر بر قیمت و روش خرید ناودانی با قیمت مناسب را بررسی می کنیم. پس در ادامه همراه ما باشید.

توضیحات

ناودانی چیست؟

ناودانی یک نوع مقطع فولادی با دو ضلع عموی (بال) و یک ضلع افقی (جان) است که ظاهری U شکل دارد. وزن ناودانی از مهمترین مشخصه های این پروفیل پرکاربرد به شمار می رود. بر همین اساس ناودانی سبک و ناودانی سنگین از جمله انواع ناودانی مناسب برای کارهای رایج و پرفشار هستند.

ناودانی

کاربرد ناودانی

ساختمان سازی و صنعت دو حوزه مهم استفاده از ناودانی است. نادوانی ساختمانی برای بخش های مختلفی از ساختمان نظیر تیر و ستون استفاده می شود. مهاربندها، بادبندها و اعضای غیرباربر نظیر نمای ساختمان و ساخت خرپا و سقف از دیگر کاربرد ناودانی ساختمانی است.

ناودانی صنعتی نیز اغلب در حوزه صنایع گوناگون نظیر خودروسازی، سیستم های پایپینگ، ساخت تجهیزات و ادوات صنعتی استفاده می شود. امروزه ناودانی صنعتی برای ساخت ماشین آلات مختلف و همچنین صنایع دریایی نیز کاربرد زیادی دارد.

وزن و جدول اشتال ناودانی

برای محاسبه وزن ناودانی می توان از دو روش جدول اشتال ناودانی و یا فرمول پایه محاسبه وزن ناودانی استفاده کرد. اگر وزن یک متر ناودانی را با استفاده از جدول اشتال ناودانی بیابیم با ضرب آن در طول ناودانی وزن کل به دست می آید.

همچنین برای محاسبه وزن ناودانی بدون استفاده از جدول اشتال می توان از فرمول زیر استفاده کرد:

[[چگالی * طول * [(ضخامت جان * ارتفاع جان) + 2× (ضخامت بال * عرض بال)]]= وزن ناودانی

در این خصوص باید به واحدها و تبدیل آن ها در صورت نیاز دقت کرد.

جدول اشتال و وزن ناودانی لبه موازی جدول اشتال و وزن ناودانی لبه شیبدار

استاندارد ساخت ناودانی

استاندارد اروپایی DIN-1026 یا UPN، UNP و NF A 45-255 از مهمترین انواع استانداردها برای ساخت ناودانی است. علاوه بر آن برخی استانداردهای خاص نظیر استاندارد DIN EN ISO 12944-3 برای مقاومت خوردگی و استاندارد EN10279 برای تعیین رو اداری و وزن ناودانی نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

انواع ناودانی

ناودانی را بر اساس معیارهای متعددی می توان طبقه بندی کرد. به عنوان مثال ناودانی فولادی، ناودانی گالوانیزه، ناودانی آلومینیومی و ناودانی استینلس استیل از انواع ناودانی بر اساس جنس هستند.
با توجه به شکل ظاهری نیز ناودانی ها به دو نوع ساده و مشبک تقسیم می شوند. ناودانی مشبک دارای حفره هایی برای پیچ و مهره شدن راحت تر به سازه است.
بر اساس وزن ناودانی نیز این پروفیل فولادی پرکاربرد به انواع سبک، سنگین یا هم وزن اروپایی طبقه بندی می شود. تفاوت در وزن، استاندارد ساخت، زمینه کاربرد و قیمت ناودانی از مهمترین تمایزات آن هاست.

ناودانی سبک

ناودانی سبک همان طور که از نامش پیداست وزن کمتری نسبت به سایر انواع ناودانی دارد. برای کارهای رایج و نه چندان سنگین نظیر سازه های پشتیبان، چهارچوب های سازه و برخی تأسیسات و تجهیزات نظیر رادیاتور خودرو کاربرد دارد. ناودانی 4، ناودانی 6 و ناودانی 8 از جمله انواع ناودانی سبک و پرکاربرد هستند.

ناودانی سنگین یا هم وزن اروپایی

ناودانی سنگین یا ناودانی هم وزن اروپایی که با نام UNP نیز شناخته می شود، وزن و مقاومت بیشتری دارد. به همین دلیل برای کارهای سنگین و صنعتی پرفشار گزینه بهتری است. ساخت اسکلت سازه، ستون و خرپا، ساخت کابین و تجهیزات صنعتی از کاربردهای ناودانی هم وزن اروپایی است.

تفاوت ناودانی صنعتی و ساختمانی

مشخصات فنی از جمله وزن از مهمترین تفاوت های ناودانی ساختمانی و صنعتی است. ناودانی صنعتی به دلیل استفاده در شرایط پرفشارتر معمولاً مشخصات فنی و وزن بیشتری دارد. البته این بدان معنا نیست که ناودانی های سبک و کوچک در ساختمان سازی استفاده می شود. بلکه ابعاد و مشخصات ناودانی بستگی زیادی به حجم عملیات و نوع پروژه دارد.

زمینه کاربرد از دیگر تمایزات ناودانی صنعتی و ساختمانی است. ناودانی ساختمانی برای کارهای سازه ای نظیر بادبند، مهاربند، ساخت سقف، خرپا، تیر و ستون استفاده می شود. اما ناودانی صنعتی برای ساخت تجهیزات، ماشین آلات و صنایع گوناگون کاربرد دارد.

قیمت ناودانی از دیگر فاکتورهای قابل توجه در تفاوت ناودانی صنعتی و ساختمانی است. قیمت ناودانی تابع عوامل متعددی نظیر نوع ناودانی، جنس، نرخ ارز، مشخصات فنی و وزن ناودانی است. از آنجا که معمولاً ناودانی صنعتی ابعاد بزرگتری دارد، قیمت آن بیشتر از قیمت ناودانی ساختمانی است.

پرکاربردترین انواع ناودانی

فاصله بین دو ضلع عمودی یا همان بال ناودانی مهمترین معیار برای نامگذاری ناودانی است. در همین راستا ناودانی 8 یعنی ناودانی که فاصله بال تا بال یا پشت تا پشت آن 12 میلیمتر است. ناودانی 4، ناودانی 8، ناودانی 10 و ناودانی 12 از پرکاربردترین انواع ناودانی برای اغلب کارهای ساختمانی و صنعتی هستند. تناسب خوب مشخصات فنی و قیمت مناسب از مهمترین عوامل کاربرد زیاد آن هاست.

قیمت ناودانی

مهمترین پارامترهای مؤثر بر قیمت خرید ناودانی عبارتند از:

  • مشخصات فنی از جمله ابعاد و اندازه ناودانی از تعیین کننده ترین موارد است. به عنون مثال قیمت ناودانی 12 بیشتر از قیمت ناودانی 8 است.
  • هرچه وزن ناودانی بیشتر باشد، به دلیل فولاد مصرفی بیشتر، قیمت ناودانی نیز افزایش می یابد.
  • نوع ناودانی از جمله ناودانی سبک، ناودانی سنگین و هم وزن اروپایی از دیگر معیارهای کلیدی است.
  • قیمت جهانی فلزات به ویژه آهن بر قیمت پروفیل های فولادی تأثیرگذار است.
  • نرخ ارز و نوسانات آن بر قیمت ناودانی نقش دارد.
  • میزان عرضه و تقاضا در بازار آهن آلات می تواند قیمت سفارش ناودانی را دستخوش تغییرکند. افزایش عرضه و کاهش تقاضا معمولاً کاهش قیمت خرید را به همراه دارد.
  • هزینه های جانبی نظیر انبارداری، بارگیری و ارسال از مواردی است که باید به آن توجه داشت.
  • مرکز خرید و فروش ناودانی به دلیل کاهش واسطه و یا درنظرگیری تخفیف و شرایط تخفیف نیز می تواند در خرید ناودانی قیمت مناسب و ارزان مؤثر باشد.

خرید ناودانی با تضمین کیفیت و قیمت

آلور فولاد مجموعه ای تخصصی در زمینه تهیه و فروش مقاطع فولادی از جمله انواع ناودانی سبک، سنگین و هم وزن اروپایی با قیمت مناسب است. همکاری با برندهای معتبر ایرانی و خارجی سبب شده تا محصولاتی باکیفیت و مقرون به صرفه به دست مشتریان برسد. ارسال به سراسر کشور، مشاوره تخصصی رایگان و امکان مقایسه و بررسی انواع تیرآهن از مزایای آلور فولاد است.

برای خرید ناودانی روش های مختلفی وجود دارد. خرید از شرکت های تجاری بازرگانی معتبر یکی از بهترین روش هاست. چراکه این شرکت ها به واسطه همکاری با برندهای معتبر و کاهش واسطه محصولات باکیفیت و قیمت مناسب ارائه می دهد. همچنین محدودیتی در زمان مراجعه و یا حجم سفارش کم یا زیاد ندارند. همچنین امکان اطلاع از قیمت روز ناودانی و ارسال به سراسر کشور نیز وجود دارد.
پس از دریافت قیمت ناودانی باتوجه به برند مدنظر، ضخامت و ابعاد مورد نیاز خود، می‌توانید مراحل تسویه حساب را انجام دهید. پس از انجام این مرحله کارشناسان درخواست ارسال بار را برای شما ثبت می کنند. سپس سفارش شما در سریع‌ترین زمان ممکن و در محل موردنظر، تحویل داده خواهد شد. درنهایت فاکتور رسمی نیز برای خرید ناودانی صادر شده و در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

پس اگر به دنبال خرید ناودانی با قیمت مناسب ، اطلاع از آخرین قیمت یا دریافت مشاوره فنی رایگان خرید هستید، همین حالا با با تلفن 02188668214 تماس بگیرید.

قیمت قوطی و پروفیل، نبشی، سپری و ناودانی

0/5 (0 دیدگاه)

Additional information

سایز

ناودانی 4, ناودانی 6, ناودانی 8, ناودانی 10, ناودانی 12, ناودانی 14, ناودانی 16, ناودانی 18

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “قیمت ناودانی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *